Breaking News

ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

Αυτό σημαίνει στην ουσία η "συνένωση" ΑΛΦΑ" με ΣΤΑΡ....

Δημοσιεύθηκε ως είδηση πριν λίγες ημέρες:
Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η συμφωνία ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΛΦΑ και ΣΤΑΡ των ομιλων Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη  για την ουσιαστική συνένωση των δυο σταθμών στα βασικά επίπεδα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας..
Πολλοί το θεώρησαν φυσιολογικό.
Σε μια δύσκολη οικονομικά, πολιτικά και επιχειρηματικά εποχή, δυο όμιλοι με ιδιοκτήτες που βαδίζουν την ένατη δεκαετία της ζωής τους ενώνουν δυο σταθμούς, λίγο πριν την υλοποίηση των νέων τηλεοπτικών αδειών,οι οποίες θα σήμαιναν έξοδα και δυσκολία στον πολιτικό έλεγχο... 
Δεν είναι όμως καθόλου φυσιολογικό.


Είναι μια εξέλιξη που αν  πραγματοποιηθεί θα σημαίνει την πλήρη και άνευ όρων παράδοση του Δ.Κοντομηνά, στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον οποίο "δεν ήθελε να δει ούτε  ζωγραφιστό" και όχι γιατί ο Βαρδής ήταν πιο όμορφος ή πιο άσχημος.
Γιατί ήταν δυο διαφορετικοί κόσμοι. Ο Βαρδής είναι ο γνωστός Βαρδής  με την πλήρη εμπιστοσύνη του αμερικανικού παράγοντα επι δεκαετίες.
Ο Δ. Κοντομηνάς πήγε περίφημα όσο κανείς δεν είχε πρόβλημα με την άνοδο του Κ. Μητσοτάκη και την ενδυνάμωση γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ορισμένες γερμανικές επιχειρήσεις, όμως παντού στον κόσμο έκαναν αυτό που στην Ελλάδα αποδίδεται με τη φράση "οταν η μύγα θέλει να πεθάνει βγάζει φτερα".

Μετά τον β' παγκόσμιο πόλεμο η Δύση  και κυρίως οι Αμερικανοί με την σύμφωνη γνώμη των Ρώσων, ανέχονται την άνοδο της Γερμανίας και των ουσιαστικά κρατικών της επιχειρήσεων, τύπου ΖΗΜΕΝΣ, αυτοκίνηα, πολεμικές βιομηχανίες, ΝΟΒΑΡΤΙΣ κλπ μέχρι εκεί που δεν είναι επικίνδυνες να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα από τα οποία ακόμα καπνίζουν ανθρώπινη σάρκα οι φούρνοι του Αουσβιτς κ.α.....
Ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι στο απόγειο της γερμανικής διείσδυσης στην Ελλάδα, η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ήλεγχε τον ένα τομέα, η ΖΗΜΕΝΣ τα εξοπλιστικά και η αυτοκινητοβιομηχανία τα υπόλοιπα, και ανέλαβε τον τομέα των ΜΜΕ το γερμανικό RTL, αγοράζοντας τον ΑΛΦΑ.
Τότε ήταν που ο Κοντομηνάς ξεσάλωσε και έλεγε δεξιά και αριστερά ότι "τον Βαρδή τον έχει για πρωϊνό".

Κάποια στιγμή με την συμβολή μαχητικών και εγγράμματων συμβούλων του, μέσα  από πιεστική εκατέρωθεν διαδικασία τα βρήκε με τον Βαρδή και έδωσαν τα χέρια στον Όμιλο στο Μαρούσι.

Όμως ο Δ. Κοντομηνάς με τη γνωστή ευμετάβλητη προσωπικότητα, η οποία τον ωθεί από το ένα άκρο στο άλλο και από την ευφυία στην άκρατη και εκτός ορίων φιλοδοξία τα ξανάσπασε και το χάσιμο του μέτρου φαινόταν  από τις γνωστες γεμάτες αλαζονεία και ύβρι εκπομπές στενών συνεργατών του.
Οι δικαστικές εμπλοκές για τις οποίες μερικοί τον προειδοποίησαν, τον συνέτισαν...

Όταν αυτές βάρυναν ασήκωτα ο Δ.Κοντομηνάς έριξε λευκή πετσέτα...

Αυτή ακριβώς είναι η σωστή ερμηνεία της είδησης περι συνένωσης και κουραφέξαλα των δυο Ομίλων.
Απλά ΑΛΦΑ απορροφάται στην ουσία από τον Ομιλο Βαρδινογιάννη, στο κουμάντο της ειδησεογραφίας.
Τα υπόλοιπα προγράμματα είναι άνευ σημασίας...πηγη 
ntokoumenta

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση