Breaking News

Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm

Χοιρινό Λαχανικά Πρωινά Σνακ & Σάντουιτς Κυρίως Γεύμα Οικονομικά Πιάτα light Διαιτητικά Γρήγορα πιάτα 90kg/185cm

Μέθοδος Εκτέλεσης
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής των 1800-2000 kcal είναι για 14 μέρες και δημιουργήθηκε για εμένα από επιστημονική ομάδα, κατόπιν αξιολόγησής μου. Το πρόγραμμα διατροφής που θα ακολουθήσει ο/η οποιοσδήποτε για μια επιθυμητή απώλεια βάρους, θα πρέπει να γίνει εξατομικευμένα και με την εποπτεία διαιτολόγου ή και άλλων επιστημόνων. Σκοπός αυτής της προσπάθειάς μου είναι μια οργανωμένη δράση για την ευαισθητοποίηση του κοινού προς την καλύτερη υγεία και ευεξία.

Η διατροφή του Άκη 70kg/165cm
Η διατροφή του Άκη 80kg/175cm


Θερμίδες: 1954

ΠΡΩΙΝΟ (Θερμίδες: 376 kcal)

Τορτίγια με τυρί και γαλοπούλα

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι την τορτίγια και απλώνουμε με ένα κουτάλι το γιαούρτι.
Προσθέτουμε το κάρυ, το τυρί, τη γαλοπούλα και ψήνουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγα φύλλα δυόσμου και ξύσμα από ½ λεμόνι.
Μεταφέρουμε σε ένα ξύλο κοπής, τυλίγουμε και κόβουμε στη μέση.
Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε όλα τα υλικά στη τορτίγια και να την τυλίξουμε χωρίς να την ψήσουμε.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ (Θερμίδες: 100 kcal)

1 πράσινο μήλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ (Θερμίδες: 720 kcal)

Πατατοσαλάτα

Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Η υφή της πρέπει να είναι σαν τη μαγιονέζα. Αν η σάλτσα μας είναι πολύ πηχτή μπορούμε να την αραιώσουμε με το νερό.
Ξεφλουδίζουμε την πατάτα, την κόβουμε σε κομμάτια και την προσθέτουμε στο μπολ με τη σάλτσα.
Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια, το αγγούρι σε φέτες, το φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες, το αυγό σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου, το τσένταρ και ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ (Θερμίδες: 116 kcal)

1 γιαούρτι light στραγγιστό (200 γρ.)
ΒΡΑΔΙΝΟ (Θερμίδες: 642 kcal)

Σουβλάκι light

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για να κάψει.
Κόβουμε τις πανσέτες σε μικρά κομμάτια 0,5 εκ. Προσθέτουμε το ξίδι, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με τα χέρια μας.
Βάζουμε την πανσέτα στο καυτό τηγάνι, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ψηθεί.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να τραβήξει το περιττό λίπος.
Απλώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον πάγκο εργασίας μας και βάζουμε πάνω την πίτα.
Απλώνουμε τη μουστάρδα και προσθέτουμε την πανσέτα.
Βάζουμε λίγη ρόκα ή τη σαλάτα της αρεσκείας μας, τυλίγουμε και σερβίρουμε.
Δείτε τη συνέχεια:

2η μέρα, 3η μέρα, 4η μέρα, 5η μέρα, 6η μέρα, 7η μέρα

Tip
1. Φροντίστε να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό/ημέρα. 2. Ασκηθείτε για 45’, 3 φορές/εβδομάδα. 3. Να κοιμάστε 7 με 8 ώρες/ημέρα. 4. Προτεινόμενες ώρες για τα γεύματα σας όπως τα έκανα εγώ: Πρωινό 8 π.μ. Δεκατιανό 11 π.μ. Μεσημεριανό 2 μ.μ. Απογευματινό 5 μ.μ. Βραδινό 8 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση